Lena i bra form

Nu i helgen så avgjordes de norska mästerkapen och Lena var med och lyfte. Det gick väldigt bra då hon fick alla sina ryck godkända med 72kg som bäst. I stöt fick hon upp 88kg och hon fick ihop hela 240.12 sinclairpoäng. Vilket är över kvalgränsen till EM men kvaltiden har tyvärr gått ut. Men ett riktigt bra resultat av Lena som placerar henne som nummer tre på Sverigerankingen efter Angelica och Carita. 
 
 
 
Vi andra laddar för fullt inför tävlingarna nästa vecka. Damlaget kommer bestå av Angelica, Stina och Rebecka. Det är den tredje omgången och vi har ännu inte haft samma lag i någon utav omgångarna, tyder på att vi har en väldigt bra bredd bland Mossebergs damer. 
Herrarnas elitlag består av Mathias, Anton, Patrik, Martin, Jimmie och Andreas. I denna omgången är det Andreas som har lyckats ta sig in i elitlaget. Det finns tre/fyra stycken lyftare som slåss om de två sista platserna i laget så även här tyder det på en mycket hög nivå bland våra lyftare. 
Herrarnas andralag kommer för första gången den här säsongen, om allt går enligt plan, att för första gången bestå av sex stycken herrlyftare. Det är Knut, Sam, Robert, Alexander, Johan och vår nye lyftare Andreas som kommer att göra sin första tävling någonsin. 
Dessutom så kommer såklart Therese, Ulrika och Erika åka med andralaget och se till att lyfta tungt. 

Kommentera här: