Mer folk än i kyrkan

Som vanligt var det ett helt gäng lyftarsugna människor som hade tagit sig till Guldheden idag för att lyfta skivstänger ovanför huvudet. Till och med Morgan Ask hade hittat hit! Gick det bra då undrar ni? Svaret är jajamän.
Erika ryckte pers, 57kg och försökte vända 80kg. Rebecka var uppe på både pers i både ryck och stöt men det ville sig inte idag, Annika är på väg tillbaka och mycket stiliga ryck på 70kg. Sedan var det såklart en hel del pers, Patrik klämde i med hela 117.5kg i ryck. Men värst av alla var Tian Fu som satte pers med hela 10kg i ryck! Han gick från 75kg till 85kg. Och som om inte det räckte så satte han dit 115kg i stöt vilket också var pers. Vad som hände efter att jag hade lämnat träning har jag inte full koll på men rapporten om Angelicas form inför EM verkar lovande, 80-103 vilket som ser ut att bli ingångsvikterna löste hon utan problem.
Dessutom ryktas det att Anton Hilmersson löste 106kg i ryck igår. Mossberg attackerar på alla fronter! 

Här finns ett klipp på några lyft från träningen: https://www.youtube.com/watch?v=XWZMI3dicx8&feature=youtu.be
 
 

Nu händer det grejer

Alla ni som bor i Göteborgsområdet och har prenumeration på GP bör hålla ögonen öppna eftersom att i onsdags så var både journalist och fotograf från Göteborgsposten på plats för att intervjua Angelica inför hennes EM-start. Mycket kul att de uppmärksammar tyngdlyftningen. Det finns många fördelar med att bo i en storstad som Göteborg men konkurrensen om tidningsutrymme med fotboll/hockey/handboll/friidrott m.m är mördande med tanke på alla dessa grymma idrottsmännniskor som bor här. 
 
Senare på kvällen så hade Mossebergs AK sitt årsmöte och trots att lokalen hade blivit dubbelbokad så genomfördes detta. Det är svårt att flytta på tyngdlyftare. Det kom fram en hel del intressanta ändringar och förslag på vad som skall göras till kommande år. 
 
Träningen rullar på bra på klubben. Alla verkar vara fullt taggade inför omgång 4 samt Angelica som laddar för fullt inför EM. Hon visar verkligen bra form med två träningspers i söndags i både ryck och stöt. Det kan blir riktigt bra det här! 
 
 
 
 

Idag var en bra dag

För idag var det storstädning av lyftarlokalen som stod på schemat. Kl 11 gick vi lös på dammet med dammsugare, dammtrasor, sopborstar och det fejades frenetiskt. Vi som stod för städningen idag var: Erika, Ulrika, Stina, Rebecka, Therese, Peter, Sam, Knut och Jimmie. Grymt bra jobbat allihopa!!
 
 
 
 
Tre grymma städpojkar
 

Sedan på eftermiddagen vet jag inte riktigt vad det var som hände. Vi hade en minst sagt alternativ träning som Stina hade fixat. Jag kan säga att den definitivt innehöll stänger samt god greppstyrka. Det var bara det att stängerna hade visst hamnat på fel håll..Men kul hade vi!