Tack Kungälvs Rehabiliteringscenter!

Hurra! Vi är enormt lyckliga över att Kungälvs Rehabiliteringscenter vill sponsra Mossebergs AK med en ny damstång. Vi är många tjejer på klubben som tränar och i dagsläget har vi två bra damstänger och en mindre bra så en ny stång är så välkommen! 
Tusen tack Peter Green och Kungälvs Rehabiliteringscenter. 
 
 
 
 
 

Det var friidrotts-SM i helgen

Detta var en konstig rubrik undrar ni, har jag kommit till fel blogg? Varför skriver hon om friidrott? Jo det gör jag för att Lena Berntsson som lade av med friidrotten för ganska exakt ett år sedan blev sugen på att börja springa igen när hon upptäckte att SM skulle gå i Göteborg. Hon började med att träna sprint igen en gång i veckan för att nära inpå tävlingen öka dosen till två gånger i veckan.

Det verkade vara en alldeles lagom träningsdos, i försöket rusade hon fram till heatseger och vann på 7.60 sek vilket var en förbättring av hennes tidigare svenska veteranrekord. I semin gick det lika bra och hon sprang in på samma tid och kvalificerade sig för finalen.
Väl i finalen visade Lena vilken fantastisk idrottskvinna och tävlingsmänniska hon är. Hon rusade i mål på 7.51 och tog högst osannolikt en bronsmedalj!! Helt fantastiskt och egentligen helt omöjligt, men inte om man heter Berntsson. Efter loppet var hon själv alldeles förvånad men såklart väldigt, väldigt glad. Nu laddar hon om inför de Norska Mästerskapen i tyngdlyftning som går av stapeln andra helgen i Mars. Stort grattis än en gång Lena!

Vi leder även division 4

Trots att andralaget varken varit fulltaligt eller klarat sig från utbomningar så lyckas de skrapa ihop tillräckligt med poäng för att leda sin division, mycket roligt!

Herrar Division 4 1 2 3 4 Totalt
1 Mossebergs AK 2 1346 1211     2557
2 C4 KS 1116 1139     2255
3 TLK Lidköping 747 908     1655
4 Kiruna AIF 852 466     1318
5 Malmbergets AIF 419 628     1047
6 Linköpings AK 486 515     1001
 
Under tävlingen i Landskrona så fanns det en man vid namn Per Från C4 KS som tog massor med fina bilder på alla lyftarna, här kommer ett litet bildspel på oss dårar. Jättekul att du tog så fina bilder Per, väldigt uppskattat!