Mer träning och nya äventyr

Då är jag hemma från Wroclaw för att packa om väskan och bege mig vidare.
I morgon åker jag till Eskilstuna för att hälsar på och träna. På fredag ska jag, Carita Hansson, Oskar Svensson och Jim Gyllenhammar vidare till Bosön på Youth Olympic Camp. Vi kommer att träna, göra tester, ha föreläsningar och annat kul. Det kommer att bli nice :)
 
 
Tävlingsarenan 
 
Supergod avslutning :D
 

Inte Sveriges VM

Nej det var det verkligen inte. Angelica fick bara två godkända lyft, 78kg i ryck och 98kg i stöt.
Hon började med att missa 77kg, klara 78kg och bommade sedan 80kg vilket skulle inneburit svenskt rekord. I Stöten gick hon in på 98kg som klarades hur lätt som helst, höjde till 102kg och vände lekande lätt men misstajmade stöten helt så det blev ingenting. I sista lyftet kom hon på framkant i vändningen, lyckades komma upp men stöten blev också framåt. Jättesynd då hon sett jättebra ut på träning allting kändes toppen på uppvärmningen idag men att det försvann tills dess att hon gick ut på podiet.

Men men, det är sådant som händer i tyngdlyftningens underbara värld, ibland är stången bara extra jävlig mot en. Men vi tar nya tag och Angelica satsar kanske på revansch på Götalandsmästerskapen i November? Jag vet i alla fall att Mosseberg kommer komma med en hel uppsjö lyftare till Mariestad. 
Dumma VM

Idag är det Angelicas tur

Jajamän, om bara några minuter börjar damernas klass 58B. Angelica är invägd och klar, vågen stannade på 57,27kg. Hon har satt ingångsvikterna till 77kg i ryck och 97 kg i stöt, men det kan ändras när uppvärmningen är påbörjad. Angelica har de svenska rekorden med 79kg i ryck, 103 kg i stöt och 181 kg sammanlagt. Jag vet att Angelica är jäkligt sugen på att rycka ett resultat som börjar på en 8:a, så vi håller alla tummar vi har för att det skall gå bra idag! 
Tävlingen kan ni följa här:http://www.iwf.net/wroclaw_live/
Svenskt rekord senast det var en stor tävling, favorit i repris?