Imorgon börjar SM

Äntligen är det ags för årets höjdpunkt, nämligen SM. Alla lyftare har gjort sina sista pass och vi är laddde till tänderna! Man kan aldrig säga hur det kommer att gå men jag kan nästan helt hundraprocentigt utlova att det kommer att bli en hel del personliga rekord, träningen har flutit på utan några större hinder för alla tror jag.
Först ut i morgon kl 11 har vi Anton i klass 69, sedan blir det Martin och Patrik i klass 85 och sedan får vi vänta på vår tyngste kille Mathias som kommer i klass 105+. Jag lovar att uppdatera i morgon kväll hur det har gått för våra lyftare.
 
 
Om ni vill ha lite mer direktrapportering så kan ni klicka in på den här länken: http://bambuser.com/v/4742473, där kommer det att visas live-streaming från SM både måndag och tisdag. 
Om ni vill ha lite kommentatorer till lyftningen så skall ni framförallt titta på tisdag mellan kl 11-14. Då kommer nämligen SVtplay att sända tyngdlyftningen live:http://www.svtplay.se/video/2129131/sm-veckan-tyngdlyftning
 
Dessutom kommer Carita Hansson och vår egen Angelica Roos att vara med på presskonferensen som hålls på måndag mellan kl 15-16.30. Sändningen hittar ni här: http://www.svtplay.se/video/2126067/sm-veckan-presskonferens
 
Undrar om vi blir bästa SM-klubb i år igen? Vi siktar på att ta femte raka titeln.

Kommentera här: