Ett svenskt rekord dök upp

Mitt i medaljregnet som var förra helgen under de Nordiska Mästerskapen så var det inte någon som riktigt hade fokus på att lägga ihop Lenas, Annikas och Angelicas sinclairpoäng. Men några dagar efter NM så gjordes detta och sammanlagt så fick de ihop 699 poäng, nio poäng mer än vad dessa tjejer fick ihop vid NM 2011. Dock var det lite surt att de inte fickspränga 700-poäng gränsen, men det kommer fler chanser! 
 
Faktum är att alla dessa tjejer på bilden innehar svenska rekord. Lena har alla rekord i klass 53kg. Angelica har alla rekord i klass 58kg samt stöt och sammanlagt i klass 63kg. Carita har ryckrekordet i klass 63kg samt alla rekorden i 69:an. Annika innehar alla rekorden i klass 75kg. 
Man kan lugnt säga att det är ganska svårt att ens lyckas sätta distriktsrekord i västra Götaland. Dessutom så innehar Anna Söderberg som också tävlade för Mosseberg de svenska rekorden i ryck och sammanlagt i klass 75+. Det var en lyftare från Örebro som frågade vad i hela fridens namn vi kvinnliga lyftare från Mosseberg äter eftersom att vi hela tiden får fram så bra/starka lyftare, men det är en hemlighet som vi håller för oss själva! 
 
Den senaste veckan så har Angelica och Mathias varit på en veckas landslagsläger i Tyskland, här är en film som Carita har klippt ihop från lägret, titta och njut! 
http://m.youtube.com/watch?v=c1RBkH1Rzac

Kommentera här: