Söndag, första dagen på veckan!

Eller? För oss i Mosseberg så börjar i alla fall träningsveckan med söndagar, det är då vi oftast har det "viktigaste" passet med tyngst lyft. Denna söndagen var det lite blandat med de allra tyngsta lyften eftersom att det är tävling nu på lördag. En del av oss gick upp till vad som är tänkt att vara ingångsvikter på tävlingen, andra tog i lite mer och såg till att sätta personliga rekord. Två av dem som satte personliga rekord gjorde det för andra veckan i rad, Mathias gjorde 140/167.5kg och Alexander stötter 107.5kg. Sedan på måndagen var Ulrika uppe toppade i ryck och satte dit 50kg i ryck vilket var pers. Hon har den lilla speciella egenheten att hon gör jättefina sittryck/sittvändningar på de lite lättare vikterna men när det blir tungt så börjar hon göra styrkeryck/vändningar, när det egentligen skall vara tvärtom! Men det betyder ju bara att det finns massor av styrka i den kroppen. 
 
Som sagt, tävling på lördag. Det är serieomgång 2 som skall genomföras. Damernas elitserielag beger sig till Landskrona för att möta deras elitserielag. Vi blir hela sex tjejer den här gången som tävlar, Annika, Angelica, Rebecka, Therese, Erika och Ulrika. Den sistnämnda begår tävlingsdebut inom tyngdlyftningen, mycket roligt! 
Vi får sällskap av några herrar som respresenterar Mossebergs andralag, det är Andreas, Viktor, Alexander, Sam och Knut. 
Elitlaget för herrar åker precis som förra gången till Kinna för att möta Marks TK, laget består av: Mathias, Anton, Robert, Patrik, Martin och Jimmie. För första gången så får Jimmie vara med och lyfta med elitlaget, det är knallhårt om platserna i Mossebergs elitlag, det är det som gör oss bäst!  
 
Mossebergs guldlag från 2011 tävlar på lördag
1 Sara:

skriven

Hej!
Jag kommer från Kalmar men är på besök i Gbg i helgen. Jag undrar om jag kan komma och gästträna någon gång under lördagen? Jag betalar såklart gärna.

Svar: Hej,Ursäkta det sena svaret! Fick du tag i någon så att du kunde komma och träna hos oss?
Du är självklart välkommen alla andra gånger du är i Göteborg och hälsar på. Det är bara roligt! :)
Mossebergs AK

Kommentera här: