Elitserien omg 3

Nu när den tredje omgången är avklarad i årets elitserie ser vi att både herr- och damlaget ligger på varsin andraplats. Damerna har klättrat två placeringar och bara Allmänna SK har gjort högre poäng. Dock har de gjort ganska så mycket mer, de är nästan uppe i 1000 poäng. Men ingenting är avgjort innan LagSM-finalen är avgjord. Mycket glädjande var att Angelica Roos gjorde comeback efter flera månaders bortavaro på grund av en dum handskada. Hon gick in och stänkte dit 85-112. Hon vände även det personliga rekordet 117kg men stöten fungerade inte idag, Kul och glädjande med tanke på EM som bara är några veckor bort. 
Övriga tejer i laget var Erika, Therese och Irina. Erika persade i stöt med 94kg och jag tror även att Therese satte dit några pers. 
 
Herrarna tappade dock serieledningen till Stockholms AK som gjorde årets högsta poäng och är än så länge den enda klubb i elitserien som gjort över 1800 poäng. Våra herrar gjorde en okej instats, utan ågon egentligen spjutspets. Dock hade vi även bland killarna en kul comeback, denna gång i form av Mathias Bergman som varit konstant skadad sedan i höstas egentligen. Nu gick han in och gjorde 130 kg i ryck och 155kg i stöt. Kul att ha Mathias tillbaka! Övriga deltagare i laget som får satsa på en lite bättre omgång 4 var: Viktor, Rickard, Martin, Anton och Alexander. 
 
Näst på tur i tävlingsväg är Angelica på EM i Norge. Tävlingsschemat är inte officiellt ännu men troligten kommer hon tävla den 12/4.