Den förlorade sonen har återvänt

Eller, helt förlorad var han inte men har befann sig helt klart inte på Guldheden. Killen jag pratar om är Mathias Bergman. Han studerar till anläggningsdykare och då måste man göra praktik under ett visst antal veckor och Mathias har därför varit ända borta i Södertälje. Han har tränat på så gott han kan men han har såklart saknat alla oss goa glada lyftare hemma i Göteborg.
En som verkar har saknat Mathias lite mer än alla oss andra är Anton Hilmersson. Det tjoades och skojbråkades friskt med varandra på träningen häromdagen, dessutom så har tävlingsfighten dem emellan blivit ännu vassare. Ni kommer ihåg på DM när Mathias lyfte precis det som krävdes för att gå om Anton på poäng, Anton har fortfarande inte förlåtit Mathias och nu är siktet instället på GM. Vem av dessa två kommer att få flest sinclairpoäng? Det är inte säkert att någon av dem blir bäste lyftare totalt men den interna kampen är oerhört viktig. Idag så pangade Anton till med 107 kg i ryck, träningspers med två kilo och sedan fick han för sig att han och Robban Kronberg skulle utmana varandra i stöt. De fightades så bra att Anton satte dit 140 kg i stöt, fem kilo pers. 
 
Vi var såklart inte sena att tala om detta för Mathias men han tar det coolt och menar på att nu när han är hemma och kan koncentrera sig mer på att äta,sova och träna så kommer han snabbt att öka i vikt och därmed bli starkare än någonsin. Så lyftarsverige och de som kommer till Jönköping och tittar på GM kan räkna med en fight utan dess like mellan dessa två. Låt bäste man vinna! 
 
 
vs