Vi vann igen!

Det regnar guld över Mosseberg i Örebro. Killarna visade att de står i en klass för sig och vann med 80 poäng över Stockholms AK. Örebro kom på tredje plats och Upsala slutade på en fjärde. 
 
Martin visade att gammal är äldst och satte alla sex lyften och fick hela 334 poäng, grymt! 126 kg i ryck och 156 kg i stöt. 
Anton var också han på bra lyftarhumör och satte tävlingspers i ryck, 104 kg. 130 kg fick han med sig i stöt idag. 
Mathias fick fyra godkända lyft, 133 kg i ryck och 160 kg i stöt. Han vände 170 men stöten var lite för tung idag, det tar han på SM. 
Johan var på extremt bra ryckhumör och klarade alla tre, med 115kg som bäst. I stöt klarades 140kg enkelt. Sedan blev det höjning till 150 som vändes men stöten missades. Han höjde ändå till 155kg för att försöka kvala till SM. Vändningen klarades även här men stöten var för tung även denna gång tyvärr. Robert hittade inte den riktiga tajmingen idag utan fick bara med sig två godkända lyft, 100kg i ryck och 130kg i stöt. Han fick dömt dubbelvändning på bägge försöken på 136kg. Patrik fick liksom Mathias fyra godkända lyft, 112kg i ryck och 142 i stöt. Han vände 150kg lätt men fick svaj på en arm så den blev underkänd med 2-1, det tar han definitivt på SM. Grym helg för Mosseberg, två guld av två möjliga, en del pers samt en hel del årsbästan! Nu laddar vi för Nordiska Mästerskapen samt de Svenska Mästerskapen, då skall det bli ännu lite bättre hade vi tänkt!

Kommentera här: