multiuppdatering!

Ni känner till den berömda ketchupeffekten, den har drabbat Mosseberg den här veckan. Här kommer en snabb uppdatering.
I fredags åkte som sagt fem mossebergare till ett landslagsläger på Bosön. Vi mötte upp 12 andra lyftare från hela Sverige och genomförde fyra träningspass, två föreläsningar, utbytte massor med tyngdlyftningssnack och skrattande så att vi fick ont i magen. 
 
Detta var ett läger för de aktiva som är aktuella att deltaga på de Nordiska Mästerskapen som avgörs den första helgen i juni och idag kom beskedet om vilka förbundskaptenen hade tagit ut. Det blev nästan full pott för Mosseberg, av sju möjliga så blev fem stycken uttagna. I klass 53 kg, Lena Berntsson, klass 63 Angelica Roos, klass 75 Annika Berntsson, klass 69 Anton Hilmersson och i klass 85 Martin Rothwall.  Sammanlagt är det åtta stycken svenskar som är uttagna till NM och fem av åtta är alltså från Mosseberg. Superkul! 
 
Sist men inte minst så måste jag såklart nämna bröllopet mellan Lena och Per. Det skedde i lördags och var så fint som bara ett bröllop skall vara. Det krånligaste med hela bröllopet är tydligen att Lena inte riktigt har koll på hur hon skall uttala sitt nya efternamn på äkta Bergensk dialekt ;) 
 

Kommentera här: