Uppdaterade rankinglistor

Lagom tills dess att SM skall dra igång så har rankingslistorna blivit uppdaterade och det finns väldigt många Mossebergare högt upp på både dam- och herrlistorna.
På damlistan hittar man att Angelica ligger tvåa tätt bakom Carita, Lena ligger kvar på sin tredjeplats och Annika har efter sin grymma LagSM-final klättrat hela vägen upp till en femteplats. Stina ligger på plats 14, Rebecka plats 23, Erika har plats 32, Ulrika plats 36 och Therese på plats 57. Här hittar ni hela listan: 
http://iof3.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_93987/cf_104/Damer_seniorer.PDF
 
På herrlistan ser det nästan lika bra ut som på damsidan, även här har vi tre stycken Mossebergare på topp tio. Fjärdeplatsen innehas av Martin R, sjundeplatsen innehas av Mathias och på plats tio hittar vi Anton. 
Patrik har plats 17, Johan plats 43, Robban plats 53, Jimmie plats 62, Andreas plats 66, Rickard plats 76, Knut 107, Martin B plats 113, Alexander plats 122, Sam plats 135, Tian-Fu Yun plats 172 och Andreas på plats 187. 
Här är hela listan:http://iof3.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_93983/cf_104/Herrar_seniorer.PDF
 
Givetvis hoppas vi på att många av dessa placeringar kommer att få en skjuts uppåt efter SM men då är det ju först och främst medaljer som man är ute efter. Vi siktar såklart på att försöka bli bästa SM-klubb för femte året i rad men vi möter på hårt motstånd från framförallt SAK som är den klubb med flest anmälda i år, 11 stycken om jag inte är ute och cyklar allt för mycket. Dessutom, om det är så att ni hade tänkt ta vägarna förbi Borås och titta så är det så att de har gjort om lite i tidsprogrammet för damerna. SVT kommer att sända två klasser från SM, antagligen via SVTplay, och då vill de såklart visa de bästa lyfterskorna vi har i Sverige så det börjar faktiskt med klass 69 på tisdagen, därefter klass 63 som innehåller Angelica och Erika. Sedan blir det klass 53/58 och så avslutar klass 75/75+. All info hittar ni här: http://iof3.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_93698/cf_104/T-vlingsschema.PDF
 
 

Kommentera här: