Guld och brons i klass 85 kg!

Så grymt bra av killarna i 85 kg-klassen. Martin tog hem samtliga guldmedaljer, det vill säga i ryck, stöt och sammanlagt. Riktigt bra jobbat! Patrik fick med sig två medaljer, brons i stöt och sammanlagt. Grymt kämpat Patrik!

Patrik fick tyvärr bara med sig ett godkänt ryck. Han bommade första och andra rycket på 110 kg men tog sista hur lätt som helst! Härligt!
Han fick två stycken godkända stötar. Han gick på 140 som han klarade, höjde till 142 och klarade det också. I sista stöten ville han ha 151 kg på stången för att ta silver sammanlagt. Det var tyvärr lite för tungt den här gången och han bommade lyftet. 

Martin gick in på 120 i ryck och det var ett riktigt bra och säkert lyft. Andra lyftet satte han till 124 och tog det lika bra också. I och med det lyftet var ryckguldet i säkert förvar. I sista lyftet ville han ha 127 kg och fick en riktigt bra hejaklack men bommade tyvärr lyftet.
Han gick in på 145 kg i stöt och fick det lyftet godkänt med 2-1.  Martin begärde 152 kg i andra stöten men bommade vändningen. I sista stöten önskade han 155 kg. Han gjorde en bra vändning och klarade den. Bra revansch efter bommen på 152. Dessvärre bommade han stöten. 

Riktigt bra jobbat och stort grattis till båda två!

 
 
 

 

Kommentera här: