Vi är tillbaka!

Nu är det slut på ledigheten från lyftningen och alla vi som tävlade på SM har nu fått nya program och begett oss till vår älskade lokal och börjat lyfta igen. Man kan lugnt säga att graden av träningsvärk är ganska hög såhär i inledningen av veckan. Kroppen vänjer sig väldigt snabbt av med att köra ex. tunga knäböj och protesterar ganska högljutt när man försöker sig på övningarna igen. Det saknas också en hel del explosivitet vilket gör att man inte kan köra på de vikter som man vill utan det får bli lite lättare. Angelica upplevde idag att hon kände sig "lite tyngre, långsammare och trögare", men bara vi ger det några veckor så kommer vi att uppleva att kroppen är med på noterna igen och det kommer inte vara lika tungt/segt. 
 
Det gäng som inte var med på SM har inte haft något sommarlov utan de har hållit igång med träningen och vi kommer med allra största säkerhet att anordna en liten klubbtävling för de som är sugna. Det kommer nog bli en hel del som är sugna på att lyfta, kul! 
 
Måste bara skriva en rad om den rolige Mathias Bergman, han är inget stort fan att göra chins och efter att han hade gjort ett set så utbrast han: -Jag vet vem som inte skall få nobelpriset! Han som uppfann övningen chins..
 
Här kommer det en bildbomb från dagens svettiga träning, och överlägsen vinnare av dagen svettigaste var helt klart Mathias, men hade kunnat vrida ur hans tröja. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: