22 anmälda till Götalandsmästerskapen

Japp, ni läste rätt. Om tre veckor så är det dags för Götalandsmästerskapen i Jönköping och Mosseberg kommer med en riktigt stor trupp, vi som skall tävla är: Angelica, Erika, Ulrika, Therese, Rebecka, Annika, Johanna, Alexander, Anton, Jonas, Johan, Mathias, Knut, Rickard, Tian-Fu, Andreas J, Andreas E, Jimmie, Daniel, Wilmer, Patrik och Martin. 
Jönköpings AK hade sagt att de max kunde ta 50 lyftare sammanlagt om tävlingen skulle genomföras under en och samma dag, men när de räknat alla anmälningarna så kom de upp i hela 70 lyftare! Detta betyder att lördagen den 22/11 så kommer damerna, samt herrar klass 56/62/69/77 att tävla. De tunga killarna kommer att tävla den 23/11. 
 
Vi börjar bli riktigt sugna på att tävla och vikterna börjar smyga sig uppåt på träningarna. Annika är uppe och tangerar de svenska veteranrekorden, Rebecka tangerar pers minst en gång i veckan, Angelica stötte tangerat svenskt rekord från ställ. Killarna är nog minst lika sugna på att lyfta tungt och fighten om att bli bäste Mossebergs-lyftare bland herrarna är fortfarande glödhet. De kommer garanterat att lyfta supertungt.
 
En rolig "comeback" är Angelica Roos som inte har gjort en tävling sedan SM i Juli. Hon har haft problem med sina höfter och har inte kunnat sitta ned i bottenläget. Det är också därför som hon i år avstår VM i Kazakstan, hon vill inte åka dit och göra ett halvdant resultat samt kanske skada sig ännu mer. Målet på GM är att kunna tävla igen och det kommer antagligen inte att bli några svenska rekord men bara att ha med henne på tävlingar igen är otroligt kul.
 
 Kommer vi att få se lika glada damer den 22:e November? Det hoppas vi verkligen!

Kommentera här: