Nu är det igång på riktigt

Vilan efter SM är slut och nu har alla Mossebergare hittat tillbaka till lokalen, tom Anton som vi trodde hade försvunnit till Bohus Malmön för all framtid men vips så dök han upp igen. 
Nästa vecka är det dags för landslagsläger för toppeliten i Sverige och som vanligt är det stor representation av Mossebergare. Uttagna till detta lägret är Angelica, Annika, Martin, Anton och Mathias. Jag är inte helt hundra på om Annika har tackat ja men hon fick i alla fall en kallelse. Lägret hålls i Eskilstuna och stäcker sig från fredag till söndag v.33. 
 
Dessutom så finns det en möjlighet för alla de tyngdlyftare som kvalade in till SM att vara med på ett öppet landslagsläger som hålls i Växjö 9-12:e Oktober. Aktuella Mossebergare till detta lägret är i sådana fall Angelica, Annika, Ulrika, Erika, Stina, Lena, Rebecka, Anton, Martin, Patrik och Mathias. Förra året så var Rebecka och Angelica med på samma läger som då gick av stapeln på Teneriffa, lite skillnad geografiskt, och vi hade fantastiskt roligt. Många bra träningspass, roliga människor, massor av skratt och man lärde sig ännu mer om tyngdlyftning. 
 
Så här såg det ut på Teneriffa
 
Så här ser det ut i Växjö
 
 

Kommentera här: