Trevlig kombination

Mossebergs AK och Lag-SM är två saker som passar väldigt bra ihop, framförallt på damsidan. Vi har sedan starten 1999 vunnit alla SM-guld utom ett. Tyvärr vet jag inte vilket år det var som vi missade guldet men vi har garanterat vunnit mer än 10 år i rad, och nu siktar vi på att ta guld nummer 13. Respekt!
Denna artikel är från tidningen "tyngdlyftaren" 2009,
och vi damer är fortfarande obesegrade sedan dess.
 
Herrarna har inte haft lika mycket flyt när det gäller att ta guld på Lag-SM, de har faktiskt aldrig gjort det. Som bäst har det blivit ett silver för många herrans år sedan och även 2011. Förra året blev det ett brons. Förr var det väldigt knivigt att delta i Lag-SM då herrarna behövde sex deltagare som alla skulle gå i varsin klass! Ganska svårt för en klubb att ha lyftare i varje viktlklass, vi hade inte klarat av det idag då vi inte har någon som skulle kunna gå i den lättaste klassen. 
Men det var då, och nu är det annorlunda. Man får gå i vilken viktklass som helst och vi har gott om killar på klubben som åker taggade till tänderna för att bärga Mossebergs första Lag-SM guld för herrar.
Samtidigt skall vi damer försöka försvara vårt guld och lyckas vi med att vinna både på herr-och damsidan skrivs det historia mina damer och herrar. För det har ingen klubb lyckats med tidigare..
 
NÅGONSIN!
 
 
 
 
 3xSM-Guld
 
 
 

Kommentera här: