Nu är det inte långt kvar

Tills de första dårarna ger sig in i elden och vi har faktiskt två stycken deltagare i den klassen. Och det är inte bara det att vi har två från Mosseberg, vi har 2xHilmersson!
Storebror Jonas utmanar sin lillebror, tillika den svenske mästaren, Anton. Detta kan bli den tuffaste fighten på hela SM. Övriga deltagare i klass 69 är:
Simon Werjefeldt Thropp 1988 Skara AK
Emin Jasim 1994 HAK/Greppet
Idris Danishmand 1988 Eskilstuna TK
 
VS
 
 
Sedan blir det lite paus för oss matchare men inte länge för i klass 85kg har vi hela tre deltagre. Svettigt värre.
Vi har Martin Rothwall, Patrik Morelius och Rickard Gustafsson. Förra året så blev Martin svensk mästare och Patrik lyfte hem bronsmedaljen, för Rickard är det hans första individuella SM-start.
Övriga deltare är:
Marc Wihlborg 1969 HAK/Greppet
Benny Persson 1977 Sörby BoIS
Jimmy Lund 1976 Olofströms FK
Peter Seberg 1984 Allmänna SK
Patrik Fredriksson 1991 Mockfjärds AK
Andreas Fransson 1990 Kalmar AK

VS
VS
 
Ingen rast och ingen ro, direkt efter klass 85kg så kommer klass 94kg och även här har vi göteborskt deltagande i form av Richard Markeng. Det blir hans första svenska mästerskap, men han har massor av rutin från de norska mästerskapen. Övriga deltagare är
Patrik Fredriksson 1991 Mockfjärds AK
Andreas Fransson 1990 Kalmar AK
Andreas Dyberg 1994 Trelleborgs ABK
Oskar Svensson 1992 Trelleborgs ABK
 
SIst ut har vi Mathias Bergman som äntligen har lyckats att äta/bygga upp sig i den tyngsta klassen. Har får motstånd i form av
Anders T Bergström 1966 Sandvikens AK
Ragnar Öhman 1988 Athletic KK
Erik Nilsson 1977 Örebro KK
Anders Andersson 1972 Klippans KK
 
  • Det kommer bli en lång men rolig dag för alla Mossebergare och vi hoppas såklart på ett medaljregn över oss dårar. Och om ni där hemma vill följa tävlingarna så är det bara att komma till Halmstad Arena där tävlingsstart är kl 11.00.
  • Dessutom så kommer SVT att webbsända från damernas tävling på tisdagen med start kl 11.00 fram till 13.45. Så alla damerna kommer kanske inte hinnas med men ni kommer att kunna se Lena, Angelica och Stina lyfta tunga vikter.
  • Som om inte detta vore nog så kommer det att sändas en preskonferens med tyngdlyftardeltagare på SVT Play på måndag mellan kl 15.00-16.00.
 
Nu när vi ändå är inne i mediasvängen så kan jag rekommendera att titta på klippet från Östnytt som spelades in när jag och Angelica var på träningsläger i Eskilstuna. De var inte så pigga på att intervjua oss men Oskar och Carita gjorde det grymt!  All reklam för tyngdlyftningen är uppskattad och jag (Rebecka) syns värma upp bakom Jim Gyllenhammars axel.
http://www.svtplay.se/ostnytt (inslaget börjar efter 1.14)
 
Jag återkommer med damernas tävling i morgon, så håll ut!
 
     
     

Kommentera här: